Padellen in Zuid-Europa of de Caribbean? Of gewoon een actief weekend over de grens?

Sportiviteit en gezelligheid gegarandeerd!

Ja, ik wil mee

Ons Reizen aanbod

Padel tennis golf

Binnen & buitenland

Lessen & relaxen

Compleet verzorgd

Padellen in de ochtend en daarna een frisse duik? Of eerst 18 holes lopen en juist lekker bij zonsondergang padellen en dan afsluitend een lekkere cocktail aan de bar? En natuurlijk met gezellige mensen die hetzelfde willen! Met zn allen op reis, op padel reis, lekker in een warme omgeving waar de zon altijd schijnt, met een heerlijk briesje, aan zee…. Ergens in Zuid-Europa of in de Caribbean!

En gewoon een sportief weekend dichterbij huis of vlak over de landsgrens gaat zeker ook onderdeel uitmaken van onze reizen aanbod.

We zijn druk bezig met het voorbereiden van diverse combi reizen padel tennis golf. We houden je op de hoogte! Dus neem vooral af en toe een kijkje op deze pagina en mocht je suggesties hebben…. Laat dit dan vooral even weten via onderstaand formulier.

Obridago, Gracias, Danki!

Jij bent er toch ook bij?

Rome reis 8-11 sept ’22

Zoals jullie wellicht bekend hebben we onze eerst geplande padelreis afgelopen maart uit moeten stellen vanwege de Covid situatie. Dat was balen, maar het was nog te onduidelijk wat er allemaal wel en niet kon en mocht en we willen natuurlijk wel optimaal genieten daar!

We hadden al een mooie lijst van aanmeldingen, en beloofd er alles aan te doen om zodra de situatie het redelijkerwijs mogelijk maakt met een nieuwe datum te komen. Inmiddels is alles gelukkig weer open en in rustiger en gezelliger 😉 vaarwater.
We hebben niet stil gezeten en druk gepuzzeld om een nieuwe datum vast te stellen, rekening houdend met de wensen maar vooral ook drukke agenda’s (lessen, competitie, vakanties).

De nieuwe datum is geworden:
donderdag 8 sept t/m zondag 11 sept

We horen graag of je mee gaat, aanmelden kan via de website. Inhoudelijk details ontvang je daarna.

Wij gaan er alles aan doen om er een mooi en onvergetelijk weekend van te maken.

Sportieve groet,

team PadelCompleet

Wil je meer weten of heb je suggesties? We horen graag van je!

Voor meer informatie over ons reizen aanbod bij Padel Compleet kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.